Foreningen for Elite- og Magtstudier

Formålet med foreningen er at samle forskere,  journalister og andre, der gerne vil sikre mere og bedre viden om eliter og samtidig være med til at dele denne viden med resten af befolkningen.

• Foreningen for Elite- og Magtstudier arbejder på at opbygge og dele viden om elite, netværk og magt.
  • Foreningen er startet af forskerne bag undersøgelsen af den danske magtelite, Christoph Houman Ellersgaard og Anton Grau Larsen, sammen med folkene bag den virksomheden Analyse & Tal.
  • Foreningens midler går til at sikre opabejdelse af nye data om eliten samt til forskning i og formidling af viden om eliten.
  • Lige nu arbejder vi i foreningen på højtryk for at blive klar med en opdateret analyse af magteliten i 2016
  • Vi afholder også en række foredrag, så alle kan blive klogere på, hvordan magteliten i Danmark ser ud

Foreningen arbejder i øjeblikket på at nedsætte en række netværk, fx for journalister og forskere, der vil bruge eller dele data om eliter og netværk.

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

Christoph Houman Ellersgaard, +45 51 78 90 40, che.dbp@cbs.dk
Anton Grau Larsen, agl.dbp@cbs.dk

Kontakt os, hvis du vil høre nærmere.

Christoph Houman Ellersgaard, +45 51 78 90 40,
Anton Grau Larsen, agl.dbp@cbs.dk

Du kan følge magtelite.dk på Facebook eller følge hvad Anton og Christoph skriver på Twitter:

Elite_stjernekort